VéleményekKöszönjük, hogy ennyire jók vagytok!

Lagzin Tankcsapda, ACDC, Metallica...

(Krisztina)

Nagyon jó bandát hoztak össze! Jól játszanak, jó emberek, s alázatosak egymással, s a vendéggel szemben is! Remélem sok-sok bulit tudunk együtt levezetni!

Barna Szilárd vőfély

Nagyon jók voltatok,csak ajánlani tudom mindenkinek,aki a ,,nagy" napra készül!

Bőhm Józsefné

Kedves Con Moto Zenekar! Többek közt nektek köszönhetjük,hogy az esküvőnk olyan tökéletesen sikerült! Hihetetlen hangulatot teremtettetek, már a "csigaleves" után le voltunk hidalva,ahogy a zenétekre megindult bulizni a násznép! Az egész éjszaka folyamán mindig nagyon jó érzéssel váltogattátok a zenei stílusokat, még hajnál ötkor is sikerült felpörgetni az embereket,pedig akkor már igencsak ráhúzódott a lábukra a szilvapálinka! Ha pedig valaki zenekart keresne esküvőre,mindenképpen titeket ajánlunk!

Üdvözlettel,Adrienn és Zsolt
Kedves Con Moto! Köszönjük a fergeteges hangulatot és hogy teljessé tettétek a nagy napunkat! Az egész násznép szuperlatívuszokban beszél Rólatok! Még egyszer nagyon szépen köszönjük!!!!! :D

Kitti és Tibi
Uraim, amit szombat este alkottatok, le a kalappal! Voltam már pár esküvőn szerény életem folyamán, de ez emlékezetes marad! A "Kicsiny falumat" külön köszönöm, utoljára édesapám hangján hallottam, aki már nincs köztünk, így nagyon kellemes emlékeket idéztetek fel! Béla csárdásáról pedig ha nem lenne videófelvételem, nem hinném el, hogy valóban élő volt! Köszönöm az estét!

Kiszely Máté (2016 Május)  • Vélemények


    További vélemények...
  • Facebook

    Con Moto Quartett Rendezvényzenekar